50-godišnjak u Dubravi pucao na bivšu suprugu

50-GODIŠNJI hrvatski državljanin uhićen je u utorak popodne u Zagrebu nakon što je s dva hica iz vatrenog oružja pokušao ubiti svoju bivšu suprugu.

Kako Index doznaje od dežurnog službenika Operativno-komunikacijskog centra zagrebačke policije, osumnjičeni muškarac je uhićen i sproveden u pritvor.

Prema prvim informacijama prikupljenih tijekom očevida, oko 14.40 sati muškarac (1956.) se ispred stambene zgrade u naselju Poljanice u zagrebačkoj Dubravi verbalno sukobio sa svojom bivšom suprugom (1960.).

Nakon toga je iz vatrenog oružja u ženu ispalio najmanje dva hica koji su nesretnoj ženi zadali po život opasne ozljede. Nakon toga počinitelj je pobjegao u tramvaj u kojem je poslije dojave građana ubrzo i uhićen.

U Poljanicama se popodne moglo vidjeti puno policijskih vozila, a građanima je pristup mjestu događaja bio zabranjen.

Do večernjih sati nije bilo moguće doći do detaljnijih informacija o događaju, kao niti podataka o motivima koji su osumnjičenog muškarca potakli na pokušaj ubojstva bivše supruge. Policija je potvrdila tek da se radilo o svađi nastaloj iz ranijih obiteljskih problema.

Tijekom popodneva i večeri policija je prikupljala izjave svjedoka napada, a nad privedenim napadačem provodi se kriminalistička obrada. Istraga slučaja još traje.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara