Bandić: Cijene tramvajskih karata idu dolje za 30 posto, ali pokazi za sada ne

Foto: ZET

GRADONAČELNIK Zagreba Milan Bandić se danas oglasio o novom prijedlogu sindikata ZET-a o kaznama za švercanje koje bi po novom mogle iznositi od 600 do 900 kuna.

Do sada je kazna iznosila 200 kuna, ali najavljenim snižavanjem cijena karata, kazne bi prema ZET-u trebale porasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ja ne odlučujem o kaznama, gradonačelnik ne odlučuje o kaznama. Gradonačelnik je dao nalog novoj Upravi Holdinga da snizi segment dijela cijene prijevoza karte u Gradu Zagrebu. Moj prijedlog će biti smanjivanje cijene dnevne karte s 15 na 10 kuna, a o kaznama nisam čuo ništa. Ja nemam stranu mozga za kažnjavanje, ja imam samo za pomoć ", rekao je Bandić.

Iako se još ne zna kada, cijene karata idu dolje 30 posto kaže gradonačelnik, ali to se za sada ne odnosi na mjesečne i godišnje karte. Poznato je da se gradonačelnik nedavno sastao s predstavnicima Dinama vezano za krov na Maksimiru. Ali gradonačelnik ni danas nije dao konkretan odgovor što su se točno dogovorili.

"Krov na stadionu je malo na duljem stanju, ali razmišljam kako sjevernu tribinu obnoviti i staviti u funkciju da ne propada i da od nje imamo koristi - da smjestimo sve sportske udruge i klubove u sjevernu tribinu i iskoristimo 15 tisuća kvadrata koje zjape prazni", kaže Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara