Dan poduzetnika: "Trebamo široke, brze i odlučne reforme"

Foto: hup.hr

TRADICIONALNO okupljanje gospodarstvenika Dan poduzetnika u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca održava se u hotelu Westin pod nazivom "Vrijeme promjena". Tamo će biti i premijer te predsjednik.

Predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca tom će prigodom prezentirati najnovije rezultate istraživanja o percepciji poduzetnika u javnosti kao i stanju u reformama na 13 strateških, ključnih područja nužnih za revitalizaciju hrvatskog gospodarstva.

U sklopu programa Dana poduzetnika održat će se i dvije panel rasprave. Na prvom panelu govorit će se o nužnosti promjena i tražiti odgovor na pitanje kako poboljšati poduzetničku klimu u zemlji. Na drugom panelu govorit će se o poduzetništvu te prilikama i preprekama na koje nailaze poduzetnici. "Stanje u hrvatskom gospodarstvu ne dopušta više ni minute oklijevanja u prihvaćanju nužnosti i provedbi promjena. Svijet se ubrzano mijenja, druge zemlje se prilagođavaju promjenama uvodeći ih i same, ostavljajući nas sve dalje iza sebe u našim neproduktivnim raspravama oko toga trebamo li se i koliko i mi mijenjati. Odgovor je već odavno jasan - trebamo široke i duboke, brze i odlučne reforme", poručuje Davor Majetić, glavni direktor HUP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara