"Doktora" Pavlovića pustili da se brani sa slobode: "Tko vas jebe, neuništiv sam"

Foto: FAH, YouTube

NAKON što je Index otkrio snimku na kojoj Ante Pavlović zlostavlja 12-godišnjeg dječaka i traži od njega da skine hlače, reagirala je i policija koja ga je u petak uhitila.

U PU karlovačkoj potvrđeno nam je da je Ante Pavlović priveden u Županijsko državno odvjetništvo koje ima nadležnost nad slučajem. No, u pritvoru je Pavlović tek prenoćio.

U subotu je sudac istrage nakon saslušanja odlučio pustiti Pavlovića da se brani sa slobode, iako je tužiteljstvo zatražilo istražni zatvor. Državno odvjetništvo u Karlovcu najavilo je žalbu na ovakvu odluku suca istrage.

"Tko vas jebe, dr. A. je neuništiv"

Puštanje iz zatvora Pavlović je obilježio naslađivanjem na svom Facebook profilu, uz gomilu psovki kojima je sklon.

"Tko vas jebe, dr. A. je neuništiv", napisao je Pavlović, te ponovio komentar koji je uputio snimateljici koja je snimala pretres na njegovom imanju u Donjem Dragonošcu: "Udata, neudata, imam li šanse? Jebat ću te kad tad".

Na svoj zid na Facebooku Pavlović je stavio i pjesmu folk pjevača Jovana Perišića "Nikada se promijeniti neću".

Terete ga za povredu prava i privatnosti djeteta

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu priopćilo je da je 57-godišnjak ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela povrede prava djeteta i povrede privatnosti djeteta.

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik točno neutvrđenog dana krajem kolovoza 2014. godine, u Novom Zagrebu, grubo zlostavljao dijete (2002.) odnosno da ga je tijekom tretmana "liječenja" na koji je doveden u pratnji oca i članova uže obitelji, u više navrata vrijeđao, ponižavao, prijetio mu, zastrašivao ga i fizički zlostavljao, udarao ga više puta bičem po stražnjici i desnoj strani lica, tražeći od njega da se pred svima skine i pokaže spolovilo, te pokušavao skinuti dječakove hlače, snažno ga bacio na pod i ponovo bičem više puta jako udario u predjelu leđa i glave. Dječak je zapomagao, molio oca za pomoć, a osumnjičenik je je cijeli tretman "liječenja" snimao video kamerom, a potom video zapis stavio na Internetski servis "Youtube" čime je činjenice iz osobnog i obiteljskog života djeteta kao i njegov lik i identitet putem društvene mreže i sustava komunikacije na internetu učinio pristupačnim većem broju osoba", navodi se u priopćenju.

"Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan"

A snimka koja je zgrozila javnost prikazuje obitelj koja je došla na tretman kod Pavlovića, jer 12-godišnji dječak "radi probleme kod kuće i u školi".

"Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović.  Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnoj video snimci, Pavlović govori dječaku kako nije normalan ako ne gleda porniće. "Želiš li biti svećenik? Nemoj tatu gledat! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reagiraju.

"Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće jebem ti mater ", govori dječaku i počinje mu skidati gaće i dovlačiti ga u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dječak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dječaka želio je reagirati na Pavlovićevo zlostavljanje, no majka ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i bježi prema ocu. Majka sjedi i dalje, a otac s dječakom izlazi van.

"Idite svi, ako ne želite slušati", govori Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu majka odgovara da će se dječak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović putem svog Facebook profila poručuje kako radi ono što misli da treba te da će i dalje snimati. "A kad dođem na vrh bundeve imat ću svoju TV kuću i sve ću objavljivati što mislim da treba. Ja sve arhiviram i jednoga dana nikakva sila to neće moći spriječiti, da ja vama pokažem tko sam i što sam", poručuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara