Mrsić, Maras i Bernardić u utrci za predsjednika zagrebačkog SDP-a

Foto: Goran Mehkek/Cropix

MINISTAR rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić potvrdio je nagađanja da će se kandidirati za čelno mjesto zagrebačkog SDP-a. Kako kaže, želi jaču zagrebačku organizaciju i bolji Zagreb. O novim pravilima unutarstranačkih izbora danas raspravlja Gradski odbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, kandidirat ću se za mjesto predsjednika gradske organizacije Grada Zagreba jer mislim da organizacija treba dobiti pobjednički duh, da trebamo ujediniti članove i da ponovno SDP u Gradu Zagrebu treba osvojiti i Skupštinu i mjesto gradonačelnika", istaknuo je Mrsić.

Na pitanje je li već ušao u kampanju, Mrsić je odgovorio: "Kada radite, svaki dan ste u kampanji. Prema tome, idemo vidjeti što možemo napraviti u Zagrebu", poručio je Mrsić.

Uz Mrsića, za mjesto predsjednika zagrebačkog SDP-a kandidirat će se i Gordan Maras te Davor Bernardić. Aktualni predsjednik zagrebačke gradske organizacije potvrdio je svoju kandidaturu. "Za SDP je dobro da ima što više kandidata i važno je da članovi stranke budu ti koji izabiru svoje vodstvo, rekao je Bernardić.

Iako se neformalno doznaje da će se i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras kandidirati za predsjednika zagrebačkog SDP-a, on je samo rekao da će sigurno "sudjelovati u izgradnji jačeg, boljeg i odgovornijeg SDP-a u Zagrebu". "Prvo bih da raspišemo izbore unutar stranke, onda ću raditi na tome, a shvatite to kako mislite da treba", rekao je HRT-u.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara