Pijana udarila policajca nakon što je izazvala prometnu nesreću kraj Varaždina

Ilustracija: MUP

KAZNENU prijavu zbog napada na policajca, "zaradila" je, alkoholizirana 36-godišnjakinja nakon izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom u Sračincu pored Varaždina.

Žena, starosti 36 godina, vozila je sinoć Varaždinskom ulicom pod utjecajem alkohola od 0.93 promila, izvijestila je Policijska uprava Varaždinska.

U jednom je trenutku zaustavila vozilo na kolniku ulice, te krenula unazad, udarivši u desni bočni dio osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak.

S obzirom da je vozačica za očevida iskazivala namjeru i dalje voziti unatoč utvrđenoj koncentraciji alkohola, privremeno joj je oduzeta vozačka dozvola uz isključivanje iz prometa.

Kad ju je policija smjestila u policijsko vozilo kako bi ju prevezla u Policijsku upravu Varaždinsku, 36-godišnjakinja je počela vrijeđati policajca koji je sjeo kraj nje, te ga rukom udarila u glavu.

Nakon toga se smirila, te je uz uporabu prisile dovedena u Policijsku upravu i smještena u posebnu prostoriju za otrežnjenje.

Pozvana je ekipa Zavoda za hitnu medicinu, liječnica je konstatirala da vozačica nije ozlijeđena, a da je policajac zadobio ozljedu, odnosno crvenilo, ispod lijevog oka.

Protiv 36-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog napad na službenu osobu, te prekršajna zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara