"Tu nisu glasali živi ljudi": HDZ "izgubio čvrstu utvrdu" Zadar?

"Tu nisu glasali živi ljudi": HDZ "izgubio čvrstu utvrdu" Zadar?

Grafikon: ZDNews.hr

PREMA anketi s pitanjem "Za koga ćete glasati na lokalnim izborima u svibnju 2013." koju je lokalni portal ZDNews.hr proveo od 16. do 17. veljače 2013. među 755 glasača, najviše, odnosno 19 posto glasova pripalo je SDP-u, dok je HDZ drugi s 15 posto glasova. Začuđujuće, jer je Zadar dugi niz godina bio HDZ-ova "čvrsta utvrda".

Nezavisna lista Marka Pupića Bakrača treća je s 8 posto, a četvrta Akcija mladih sa šest posto. Šest posto ispitanika se još nije odlučilo za koga će glasati, a isti broj navodi i kako neće glasati za nikoga od ponuđenih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vaša anketa je izmišljena, nestručna, lažna i namještena. Tu nisu glasali živi ljudi i ja nemam to zašto komentirati", poručio je gradonačelnik Zadra, dr. Zvonimir Vrančić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a.

Za razliku od njega, Ingrid Antičević Marinović iz SDP-a bila je puno raspoloženija za komentiranje: "Očekivano. Zadar treba promjene, građani su umorni i izmrcvareni od ove vlasti. Sada kao najjača stranka želimo okupiti sve one snage kako bi zajedno počeli raditi u interesu građana, a ne jedne šačice odabranih".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara