U proteklih tjedan dana nestalo je 11 osoba

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 11 osoba. Od 14 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno je 5 osoba. Policija još uvijek traga za Jasminom Amićem, Josipom Bumbarom, Marinom Elez, Valentinom Jukićem, Ankicom Mesler Kezele, Ljiljanom Oršošem, Jurajem Pavlovićem i Martinom Zorkić.

Ukoliko ste vidjeli neku od osoba molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Anica Matić (77)

Anica Matić (77) visoka je 160 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Anica se u četvrtak, 25. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Stenjevačka, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u šarenu haljinu.

Dinko Golem  (79)

Dinko Golem (79) visok je 185 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.

Dinko se u nedjelju, 20. srpnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Braće Domany, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu košulju, tamne hlače i crne cipele.

Jelena Jurković (15)

Jelena Jurković (15) visoka je 160 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, male zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež.

Jelena se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Okučanima, Vrbovljani, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave hlače i tenisice.

Milan Novaković (61)

Milan Novaković (61) visok je 180 centimetra, ima ravnu sijedu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Milan je u srijedu, 23. srpnja, putovao vlakom, ali nije izašao u mjestu Strizivoda gdje je trebao izaći.

Anne-Cecile Pinel (23)

Anne-Cecile (23) je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu, velike zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula i na licu ima puno madeža. Ima poteškoća sa sluhom te u oba uha nosi slušni aparat. Anne-Cecile je francuska državljanka i govori francuskim jezikom.

Anne-Cecile se u ponedjeljak, 21. srpnja, udaljila iz kampa u Tržiću Primišljanskom, grad Slunj, odlazeći u šetnju nakon čega joj se gubi trag. U trenutku odlaska bila je odjevena u široke hlače, svijetlu majicu i crne čizme. Ima sa sobom smeđu torbicu.

Škurte Spasoli (18)


Škurte Spasoli (18) je visoka 152 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Škurte na desnoj strani nosa ima piercing.

Škurte se u petak, 18. srpnja, udaljila s adrese u Rijeci, Mihačeva Draga, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava i crne hlače.

Tomasz Michal Tomaszewski (45)

Tomasz Michal Tomaszewski (45) je visok 182 centimetra, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Tomasz Michal  se u srijedu, 23. srpnja, udaljio s područja auto-kampa u Omišu, Četvrt Ribnjak, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u polo majicu narančaste boje, kratke bijele hlače i bio je bos. Tomasz je poljski državljanin.

Nikolina Oršuš (15)

Nikolina Oršuš (15) je visoka 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Nikolina se u srijedu, 16. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Nazorova, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crne tajice i ljubičastu majicu.

Ivana Adamović (62)

Ivana Adamović (62) ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Ivana se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojim suprugom Mirkom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Mirko Adamović (69)

Mirko Adamović (69) ima prosijedu kosu.  

Mirko se u subotu, 19. srpnja, udaljio s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojom suprugom Ivanom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vinko Trstenjak (62)

Vinko Trstenjak (62) je visok 165 centimetara, kestenjastu kosu i čeonu ćelavost, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Vinko je u ponedjeljak, 21. srpnja, u mjestu Mursko Središće, preplivavao rijeku Muri, međutim na do druge obale rijeke nije stigao. Bio je odjeven u sive kupaće gaće.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara