Varga danas otkriva koliko su se smanjile liste čekanja

Varga danas otkriva koliko su se smanjile liste čekanja

Foto: Hina

U MINISTARSTVU zdravlja danas će se održati predstavljanje najnovijih rezultata programa za smanjenje listi čekanja „Program plus“ i proglašenje TOP 10 liječnika.

Ministar zdravlja Siniša Varga i njegov pomoćnik Dragan Korolija-Marinić uručit će simbolično priznanje desetorici najvrjednijih liječnika, koji će od svojih zdravstvenih ustanova na dar dobiti još i stručno usavršavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prošlog tjedna proglašeni su najvrjedniji liječnici u Hrvatskoj, od njih 10, pet ih radi u zagrebačkim KBC-ima, dva su u riječkom KBC-u, a po jedan se nalazi u karlovačkoj, odnosno koprivničkoj bolnici. Ovo su njihova imena: dr. Ivana Smoljan, dr. Vjekoslav Tomulić, dr. Marina Vidović, dr. Vlasta Kupres, dr. Igor Žabić, dr. Stipislav Jadrijević, prim. dr. Branislav Kocman, dr. Sandro Brusich, dr. Darko Vujanić, dr. Šime Manola.

Oni su u prva dva mjeseca ove godine svojim bolnicama priskrbili najviše novca. Iznosi se kreću od dva do četiri milijuna kuna, što je učinak koji višestruko prelazi uobičajeni prosjek po djelatniku, pokazala je analiza Ministarstva zdravlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara