Vlada sutra odlučuje o financiranju javnog prijevoza učenika

Ilustracija: Arhiva

VLADA će na sutrašnjoj sjednici raspraviti prijedlog odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju od rujna do prosinca ove godine, te prijedlog plana nužnih mjera za ispunjenje fiskalnog pravila u 2014. godini, odnosno provedbu odluke Hrvatskoga sabora o osnivanju Povjerenstva za fiskalnu politiku.

Na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o davanju državnog jamstva u korist Hrvatske poštanske banke i drugih poslovnih banaka za kreditno zaduženje Brodograđevne industrije Split, kao i prijedlog državnog jamstva u korist Hrvatske banke za obnovu i razvitak i Privredne banke Zagreb za kreditno zaduženje Hrvatske brodogradnje Trogir d.o.o., ovisnog društva Brodotrogira, za financiranje novogradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vlada će raspravljati i o prijedlogu zakona o ovlasti Vlade da uredbama uređuje pojedina pitanja iz djelokruga Hrvatskoga sabora, te o visini jedinične naknade na emisije stakleničkih plinova za operatere postrojenja isključenih iz sustava trgovanja emisijskim jedinicama za 2013. godinu.

Vlada će također dati mišljenje Hrvatskome saboru na izvješća o radu državnih odvjetništava i Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, te izvješće o poslovanju Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za 2013. godinu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara