Bandić komentirao oprost dugova bogatima: Službenici će moralno odgovarati

Bandić komentirao oprost dugova bogatima: Službenici će moralno odgovarati
Foto: Facebook/Milan Bandić

GRADONAČELNIK Zagreba Milan Bandić prisustvovao je jutros početku radova na izgradnji novog objekta Doma zdravlja Zagreb - Centar - ambulanta Lučko gdje je komentirao i otpis dugova imućnim Zagrepčanima, među kojima su Vladimir Zagorec, Zvonko Zubak, nogometaši Boban, Drpić, Zoran Mamić, suprug ministrice vanjskih poslova i mnogi drugi.

Bandić je dao nalog da im se dugovi ne otpisuju, no to je, čini se, greškom ipak učinjeno.

"Oprostit ću im, neću nikoga smjenjivati. Službenici u Holdingu koji su pogriješili snosit će moralne posljedice", rekao je Bandić o teškom propustu.

"Neoprostivo je da ljudi koji imaju vile po zagrebačkim bregovima vrijedne od 2 do 5 milijuna eura nisu platili svoje režije, a penzioneri kojima mi dajemo 200, 300, 400 kuna mjesečno, koji primaju socijalnu pomoć od države, plaćaju svoje režije redovito. To je prije svega moralno pitanje", rekao je Bandić. Treba mijenjati zakon, kaže Bandić.

"A drugo niko ne govori o zakonu koji je manjkav, koji nije uveo imovinski cenzus. Pozivam da to što prije riješe i ne završavaju na stranicama medija i da ne zafrkavaju gradonačelnika. Do Strasbourga bi ih tjerao ako ne plate svoje račune", rekao je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara