Bandić se prvi put oglasio o padu GUP-a, najavio novi potez

Bandić se prvi put oglasio o padu GUP-a, najavio novi potez
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

VIŠESTRUKI USKOK-ov optuženik i gradonačelnik Milan Bandić komentirao je pad GUP-a i nagađanja o mogućoj odmazdi HDZ-u uklanjanjem kadra te stranke iz gradskih poduzeća te rekao kad će se opet u Gradskoj skupštini raspravljati o zagrebačkom GUP-u.

Komentirajući napise o osveti HDZ-u, Bandić je kazao da je o toj temi već rekao sve što je imao.

"Od petoga do danas pogledajte sve što sam govorio. I nijednu riječ neću reći, sve sam rekao, za pametne dosta", rekao je Bandić, a prenosi N1

"Nijednu riječ nema šanse da iz mene izvučete, jedino možete kliještima ili pištoljem", rekao je Bandić.

Upitan kad će se ponovno raspravljati o zagrebačkom GUP-u, Bandić je rekao da će se to dogoditi u najkraćem zakonskom roku.

Podsjetimo, nakon višednevne drame oko amandmana na zagrebački GUP, u utorak se napokon glasalo. Bandićev koalicijski partner HDZ zajedno s gradskom oporbom srušio je GUP. Bandićevi zastupnici glasali su protiv HDZ-ovih amandmana, a zauzvrat su HDZ-ovci glasali protiv GUP-a.

"Razočarani nismo. GUP nije izglasan. Svjedočite skupa s nama koliko je rasprava bilo vezanu uz ovaj značajan dokument. Ako je to strateški dokument, koji određuje razvoj grada, onda vidimo kontroverze. Svi su za razvoj grada, a sprečavaju donošenje takvog dokumenta. Vjerujemo da su naši donijeli iznimno kvalitetan dokument", naglasila je Bandićeva zamjenica Olivera Majić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara