Danas u Zagrebu predizborni skup koalicije HČSP-HKDU

Danas u Zagrebu predizborni skup koalicije HČSP-HKDU

PREDIZBORNI skup koalicije HČSP-HKDU održat će se danas na Trgu bana Jelačića s početkom u 18.00 sati. Na skupu će biti nazočni svi kandidati svih lista u 11 izbornih jedinica.

Nazočnima će se obratiti predsjednici stranaka dr. Anto Kovačević i Luka Podrug, kao i svi prvi kandidati sa lista: dr. Marko Veselica - nositelj i prvi kandidat u 1. Izbornoj Jedinici, pukovnik Ivan rašić - prvi kandidat u 2. Izbornoj Jedinici, prof. Danka Maroević - prvi kandidat u 3. Izbornoj Jedinici, general Ante Roso - nositelj liste i prvi kandidat u 4. Izbornoj Jedinici, general Marinko Krešić - nositelj i prvi kandidat u 5. Izbornoj jedinici, pukovnik Ivan Fićko - prvi kandidat u 6. Izbornoj Jedinici, Stjepan Gnječ - prvi kandidat u 7. Izbornoj Jedinici, Tonći Hrabrić - prvi kandidat u 8. Izbornoj Jedinici, dr. Anto Kovačević - nositelj liste i prvi kandidat u 9. Izbornoj Jedinici, Luka Podrug - nositelj i prvi kandidat u 10. Izbornoj Jedinici i Željko Koroman - nositelj liste i prvi kandidat u 11. Izbornoj Jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predstavljanje kandidata i prigodne govore, na skupu će u sklopu zabavnog programa nastupiti pjevači Zdravko Škender i Niko Bete.

Očekujemo Vas i želimo da svojom nazočnošću uveličate ovaj skup..

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara