Elitna prostitucija - hit ponuda na bogataškim jahtama na Jadranu

Elitna prostitucija - hit ponuda na bogataškim jahtama na Jadranu

BOGATAŠKE jahte leglo su elitne prostitucije na Jadranu, a glavninu ekskluzivnih prijateljica noći čine manekenke koje nose drugorazredne modne revije u Hrvatskoj ili su hostese, donosi novi broj tjednika Globus, koji tvrdi da posjeduje autentične fotografije jahte i seksa, te razgovor sa organizatoricom Zorom P. koja ima samo 19 godina, a i sama se bavi prostitucijom.

Klijentima je osiguran klasični i oralni seks, a djevojkama navodno nije stran niti analni seks, navodi tjednik.

Djevojaka ima svakakvih, a prvorazredne manekenke izbjegavaju Hrvate

Ponuda djevojaka na jahtama je raznolika - od domaćih "amaterki" do uvoznih "profesionalki". Što se tiče uzrasta, rijetke su djevojke koje su godinama prevalile dvadesetu, a ima i onih koje imaju tek 17 godina. Prema napisima tjednika, klijentela usluge plaća između 200 eura (iskusne djevojke koje "dobro odrađuju posao") i "mizernih" samo 500 kuna.

Mnoge od tih djevojaka ne zarađuju puno, nego samo za svoj skromni budžet, jer na kopnu imaju slabo plaćen posao, primjerice u butiku, ili još uvijek idu u školu. Neke tako pokrivaju samo troškove ljetovanja, a one koje seks doživljavaju kao ljetnu razbibrigu, zadovoljavaju se i poklonima, te kokainskim seansama.

Što se tiče hrvatskih "prvorazrednih" manekenki o kojima je bilo nagađanja ali i svjedočenja u javnosti, one se rijetko upuštaju u "poslovne odnose" sa hrvatskim klijentima kako ne bi riskirale razotkrivanje u javnosti, navodi tjednik. 

Ipak, navode da konce vuku makroi iz Zagreba, sa "podizvršiteljima" usidrenim u središtima na moru - Makarska, Split, Rijeka i Dubrovnik. Makroi su različito "darežljivi" prema djevojkama - pa tako od najstarijeg zanata mogu zaraditi između deset i pedeset posto iznosa koji klijent izdvaja za provod. Bolji postotak, opet, zarađuju one koje bolje poznaju posao i dulje su u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što vole klijenti?

Klijenti su, naravno, dubljega džepa. Hrvatske "mušterije", "bogataši i sinovi tajkuna", preferiraju djevojke iz nama susjednih zemalja, a od gradova njihovog podrijetla spominju se Beograd, Sarajevo i Banja Luka. A ako se među njima i zatekne Hrvatica, onda ona najvjerojatnije pokušava "upecati" dotičnog bogatuna, piše Globus.

Što se tiče srpskih bogataša koji na odmoru traže i ovu vrstu zabave, oni uglavnom dovode "amaterke" iz Crne Gore i Srbije.

Yachting prostitucija cvjeta tamo gdje kopnene nema, a policija ništa ne zna

Yachting prostitucija uhodana je u državama gdje je najstariji zanat stavljen izvan zakona, a najviše cvjeta u Italiji i Španjolskoj.

U Hrvatskoj je, navodi Globus, yachting prostitucija uzela maha i iz domaćih marina sad već svaki dan isplovljavaju jahte na kojima se pružaju seksualne usluge. Međutim u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu kako nemaju prijavljen niti jedan slučaj ove vrste prostitucije.

C.D.
Foto: Globus

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara