HP na Info sajmu predstavio tri sve-u-jednom uređaja

HP na Info sajmu predstavio tri sve-u-jednom uređaja

HEWLETT-PACKARD je na ovogodišnjem Info sajmu predstavio četiri nova proizvoda; tri sve –u-jednom uređaja Photosmart 2710, Officejet 7410 i 7310 te najnoviji model džepnog računala iPAQ hx4700.

HP Photosmart 2710 sve-u-jednom uređaj donosi brz ispis, plošno faksiranje, skeniranje i kopiranje uz mnoštvo kvalitetnih boja. Korisnici s ovim uređajem mogu raditi u kabelskoj ili bežičnoj mreži, što im omogućuje daljinski ispis bilo gdje u kući. Povezuje se s mrežom putem brze i pouzdane integrirane bežične tehnologije 802.3 Ethernet i 802.11g.

Pomoću ovog uređaja mogu se uređivati i ispisivati fotografije izravno iz digitalnog foto-aparata, bez povezivanja s računalom, tako da koriste integrirani utor za memorijske kartice ili povezujući PictBridge-kompatibilni digitalni fotoaparat sa sve-u-jednom uređajem putem prednje USB priključnice. Također je moguće pregledavati slike na LCD zaslonu u boji veličine 8,8 cm te izrezivati, zumirati, uređivati ili rotirati fotografije iz samog uređaja, bez korištenja računala. Ovaj model omogućuje puni ispis bez obruba u dimenzijama 10 x 15 cm, 10 x 30 cm - panorama te A4 i dvostruki A4 (215 x 610 mm) na foto papiru. Osim toga,  ima automatski senzor na sve vrste papira, koji prilagođava postavke tako da optimalno odgovaraju umetnutom papiru. Brzinama ispisa i kopiranja je do 30 crno-bijelih stranica u minuti te do 20 stranica u boji. Uređaj će se na tržištu pojaviti u prosincu, a njegova cijena bit će 3.199,00 kuna plus PDV.

Modeli HP Officejet 7410 i 7310 nude jednostavan ispis, faksiranje, skeniranje i kopiranje u jednom uređaju koji povećava produktivnost i znatno štedi vrijeme. Idealni su za ured. Oba modela uključuju superiorne mogućnosti rukovanja papirom i značajke izravnog ispisa fotografija, kao i integrirano kabelsko ili bežično umrežavanje za najviše pet korisnika. Nude veliku brzinu kopiranja i ispisa do 30 crno-bijelih stranica u minuti i do 20 stranica u boji, te uključuju automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 50 listova s funkcijama za obostrani ispis, faksiranje i skeniranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HP Officejet 7410 i 7310 raspolažu grafičkim zaslonom u boji od 6,4 cm, koji korisnicima omogućuje pregled i uređivanje slika bez potrebe za uključivanjem računala. Utori za foto-kartice omogućuju izravan ispis fotografija s memorijskih kartica za digitalne fotoaparate. Uređaji također raspolažu naprednom tehnologijom za izravan ispis s fotoaparata putem PictBridge tehnologije. Ovi modeli se mogu pohvaliti punim ispisom bez okvira u dimenzijama 10 x 15 cm, 10 x 30 cm – panorama4 te A4 i dvostruki A4 (215 x 610 mm) na foto papiru HP Premium Plus, koji omogućuje ispis do samog ruba.

HP iPAQ hx4700 prvo je džepno računalo koje ima dodirnu plohu i pokazivač poput miša koji olakšava navigaciju. Sadrži novi procesor Intel® PXA270 624MHz za visoke performanse te integrirane utore Compact Flash Type II (CF) i Secure Digital (SD) za veće mogućnosti pohranjivanja i proširivanja. Integrirane mogućnosti bežičnog povezivanja obuhvaćaju bežični LAN, Bluetooth i Fast Infrared (FIR) te omogućuju korisnicima da budu povezani i dok su na putu. Novo HP-ovo džepno računalo ima VGA zaslon u boji s 4” transflektivnim TFT VGA 64K zaslonom u boji, čime se stvara veća slika i viša razlučivost. 

Pomoću klijentskog programa za daljinsko povezivanje može se daljinski pristupati programima i datotekama sa svojeg primarnog stolnog ili prijenosnog računala u WLAN okruženju. Korisnici mogu za HP iPAQ hx4700 birati između više od 200 softverskih naslova, od kojih 4 mogu preuzeti sasvim besplatno. Ovaj proizvod u trgovine bi trebao stići još ovaj mjesec, a prodavat će se po cijeni od 3.700,00 kuna plus PDV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara