Karačić na Twitteru: Mediji haluciniraju

Karačić na Twitteru: Mediji haluciniraju
Video: Z1 Televizija Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Twitter

NA SVOM je Twitter profilu na objavljenu snimku verbalnog sukoba s Tomaševićem reagirao Davorin Karačić.

"Zašto mediji haluciniraju s 'umalo fizički obračun'? Pa teže svađe sam znao gledati pred šalterima određenih institucija ili javnih poduzeća. Zar su svi posvilenili?" napisao je.

"Bože naslova i tvrdnji... kao da živimo u paralelnom svemiru", dodao je još Karačić kojega je nekoliko pratitelja na Twitteru izvrijeđalo, dok mu je jedan napisao "Toooo legendo".

Hasanbegović: Ovo nije nasilje, samo malo žešća rasprava

"Ne znam je li riječ o nasrtaju, nisam ni čuo ni vidio, ne mogu komentirati. Svi koji me poznaju znaju da sam protiv bilo kakvog nasilja, verbalnog ili stvarnog. Ovdje nije riječ o nasilju, nego o malo žešćoj raspravi s navijačkom pozadinom", komentirao je Hasanbegović incident u Skupštini Grada Zagreba za N1.

Dodao je da je njihov klub posebno osjetljiv kad je u pitanju politička trgovina, ali i Dinamo.

"Naš klub je nositelj duha tribine, interesa autentičnih Dinamovih navijača. Posebno smo osjetljivi kad se insinuira politička trgovina. Prošlog tjedna je u Skupštini usvojen naš zaključak protiv privatizacije Dinama. Oni koji su Dinamov stadion vidjeli samo na malom ekranu, ne mogu docirati klubu Neovisnih za Hrvatsku u kojem su tri osobe koje su odrasle na navijačkoj tribini", kaže Hasanbegović.

Video: Z1 Televizija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara