Novi grozni detalji o ortopedu iz Zagreba, napao maloljetnicu: "Ševiš se okolo, a meni glumiš..."

Novi grozni detalji o ortopedu iz Zagreba, napao maloljetnicu: "Ševiš se okolo, a meni glumiš..."

Foto: Nova TV

ORTOPED iz KBC-a Dubrava, na čiji su se rad posljednjih dana požalili brojni pacijenti, dobio je zabranu rada s pacijentima, a zbog istrage koja je još uvijek u tijeku, nisu poznate pojedinosti o ovom predmetu.

>> Šokantne ispovijesti o liječniku iz Zagreba: "Pipao me, pitao kada me muž prvi put jebao"

>> Pacijenti opisali vulgarne ispade zagrebačkog liječnika: "Rekao mi je - primi se za čmar ili ću te ja"


>> Vulgarnom i perverznom liječniku iz Zagreba zabranjen rad s pacijentima

KBC Dubrava Zagreb donijela je odluku kojom se prozvanom doktoru do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe izriče zabrana rada s pacijentima. Unatoč zabrani, i dalje se javljaju pacijenti vulgarnog ortopeda sa svojim strašnim iskustvima.

Odvratno ponižavanje maloljetne djevojke

Emisiji Provjereno javila se majka maloljetne pacijentice koja je u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

"Pokušala sam liječniku objasniti razloge bolova, međutim rekao mi je da šutim, da mene nitko ništa ne pita. Obratio se mojoj kćeri i rekao joj da se skine do pojasa. Kćer to zbog sramežljivosti nije učinila odmah", priča majka koja je inzistirala na anonimnosti kako bi zaštitila kćer.

Na to je, kaže, liječnik postao neugodan, a uslijedio je i pravi hladni tuš: "Dok si se ševila s frajerima nisi se sramila, što sad tu preda mnom glumiš, inzistirajući na tome da prizna da nije nevina. Da što se sada srami, što glumi, da je retardirana, da kako se to ponaša. Tim ju je riječima omalovažavao", ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno - ukipila.

Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je uslijedio novi šok. "Pita sestra o kome se radi, ja kažem o mojoj kćeri, a ona kaže nemojte to raditi, nije potrebno, to je toliko zračenja za cijeli život", ispričala je.

Seksističke ispade doživjela je i Olga Hodko. "Veli, ako mi daš pičke ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja", prisjetila se za Provjereno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara