Osijek: HSP očekuje dobre rezultate

HRVATSKA stranka prava (HSP) na predstojećim prijevremenim izborima za Skupštinu Osječkobaranjske županije, 18. siječnja, očekuje dobre rezultate, te ulazak šest do osam HSPovih vijećnika u Skupštinu, izjavio je danas predsjednik HSPa Anto Đapić koji je nositelj izborne liste.

"Hrvatska stranka prava i te kako je svjesna teške gospodarske i socijalne situacije u Osječko-baranjskoj županiji te će se najviše zauzimati za oživljavanje gospodarstva, koje je, primjerice u Osijeku, u potpunom kolapsu", rekao je Đapić na konferenciji za novinare.

Ocijenio je kako je sigurno da formiranje županijske vlasti neće biti moguće bez HSP-ovih vijećnika.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjem sazivu Skupštine Osječko-baranjske županije, koju je Vlada raspustila krajem prošle godine zbog višemjesečnih problema, HSP je imao četiri vijećnika.

Đapić je također rekao kako ne želi komentirati "nekorektne izjave čelnika pojedinih stranaka", koje se odnose na njega i njegovu stranku. One su zapravo najbolji dokaz da se "mnogi boje uspjeha HSP-a, koji je odlične rezultate ostvario i na nedavnim parlamentarnim izborima", rekao je Đapić ne preciziravši o kojim je izjavama riječ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara