Ostojić napao SDP-ove "lešinare i pudlice": Vi ste bijeda

Ostojić napao SDP-ove "lešinare i pudlice": Vi ste bijeda

Foto: FAH

JUČER je održano zasjedanje Glavnog odbora SDP-a gdje je odlučeno kako će se izbori za novog predsjednik stranke održati 10. travnja. Rasprava je trajala 13 sati, a Zoran Milanovića su tijekom iste rešetali nezadovoljnici u stranci, zbog čega je nekoliko puta napuštao sjednicu i vraćao se.

Ranko Ostojić, koji je dosad više puta otvoreno stao uz Zorana Milanovića, objavio je nakon rasprave status u kojem se obraća "lešinarima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u našoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borili za socijal-demokraciju, nego samo za svoju guzicu. Nisam član glavnog odbora, ali ne mogu vas ni gledat ni slušat...Umjesto da shvatite da vam to što sad radite za kolaboracijsku vladu neće pomoći...provarit će vas kroz crijeva isto kao i ćuprijanere. Maknu sam se...jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda...Možda vama ništa ne znači što ja napišem, ali čut ćete ono što jeste zaslužii. Ne sada...jer neću radit uslugu mračnjacima, već istinskim SDP-ovcima. Sram vas bilo...niste ni salonski, već obični lešinari", napisao je Ranko Ostojić.

Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u nasoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu...

Posted by Ranko Ostojić on Saturday, January 23, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara