Počela sezona grijanja

Počela sezona grijanja
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

HEP-TOPLINARSTVO počelo je danas s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Isporuka toplinske energije za grijanje još krajem prošlog tjedna započela je prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a od danas su započeli s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Kako su naveli iz HEP-a, uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicama zgrada spojenih na toplinske sustave HEP-TOPLINARSTVA traje približno tri dana. "Pozivamo krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje", poručuju iz HEP-a.

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara