Sanader: Đapić svašta veli pa ostane živ

PREMIJER Sanader riječima "Đapić svašta veli pa ostane živ" danas je komentirao izjavu predsjednika HSP-a Ante Đapića koji je ustvrdio kako mu je šef HDZ-a Sanader sugerirao da bi gradonačelnička dužnost u Osijeku trebala pripasti Miroslavu Škori.

Sanader je danas nakon susreta gospodarstvenika također rekao kako će se kod formiranja vlasti u Osijeku HDZ voditi prema načelu supsidijarnosti odnosno da ono što se odluči na lokalnoj razini, će se poštivati u središnjici HDZ-a.

Sanader je tako izbjegao direktno odgovoriti je li ili nije osječki HDZ tražio da gradonačelnikom Osijeka bude imenovan Miroslav Škoro, unatoč tome što je relativni pobjednik lokalnih izbora u tom gradu postao HSP sa Đapićem na čelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSP je nakon objave rezultata izbora HDZ-u predao ponudu "koja teško da može biti bolja", međutim HDZ-ovci se o istoj nisu očitovali tjedan dana, koliko im je Đapić dao vremena da ju razmotre prije nego se upusti u pregovaranje s ostalim strankama čiji su kandidati izabrani u gradsku Skupštinu.

I.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara