Sanader: "Važno je da uđemo u EU ... "

Predsjednik Vlade i HDZ-a, Ivo Sanader, izjavio je večeras u Vrlici, sudjelujući na skupu HDZ-a, kako je važno da "uđemo u Eruopsku uniju" te da to "nije nikakva milost za Hrvatsku nego će biti obogaćenje Unije jednom novom uređenom i kvalitetnom državom kao što je Hrvatska" .

"Ova Vlada promicat će hrvatske interese u svijetu mnogo bolje nego je to radila prethodna, s bivšim ministrom (vanjskih poslova) Piculom", rekao je, uz ostalo, premijer Sanader, na svečanosti obilježavanja 14. obljetnice osnutka HDZ-a u Vrlici.

Ujedno je zahvalio Vrličanima na potpori što su je dali kandidatima HDZ-a na prošlim parlamentarnim izborima. Naime, u tom je gradu 75 posto birača glasovalo za HDZ.

Također ih je pozvao da daju potporu HDZ-u i njegovoj Vladi na provedbi najavljenih projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sanader je istaknuo kako će se nastaviti izgradnja autocesta ubrzanim tempom, pa će već do kraja lipnja ove godine biti pušteno u promet 177 kilometara.

Govoreći o zadaćama i aktivnostima njegove Vlade i novoizabranih saborskih zastupnika iz redova HDZ-a, premijer Sanader je kazao kako će saborski zastupnici morati biti u stalnom kontaktu s bazom HDZ-a i s građanima, te o problemima s terena stalno izvještavati svoje stranačko vodstvo.

Na skupu u Vrlici, na kojemu je sudjelovalo i desetak saborskih zastupnika iz redova HDZ-a, te drugi gosti, govorili su i ministar kulture Božo Biškupić, Potpredsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, a riječi dobrodošlice gostima su uputili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vrlike i saborski zastupnik Niko Rebić, te vrlički gradonačelnik Ivan Čorić.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara