Tri mladića pljačkala taksiste po Zagrebu

Tri mladića pljačkala taksiste po Zagrebu
Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

ZAGREBAČKA policija uhitila je tri mlađe osobe, uključujući dvojicu maloljetnika, tereteći ih da su od kraja prošle godine počinili šest teških krađa na štetu više taksista, koje su oštetili za 5800 kuna.

U posljednjem napadu u kojem se u nedjelju navečer u Poljičkoj ulici našao na meti 35-godišnji taksist sudjelovala su četvorica počinitelja koji su prvo naručili taksi prijevoz, a kad su došli do odredišta prilikom plaćanja vožnje jedan od njih je iz ruke taksistu istrgnuo novčanik nakon čega su svi pobjegli.

Policija ih je ulovila na ulici

Nedugo poslije, policajci su na Savskoj cesti uočili mlađe osobe koje se moglo povezati s tim nedjelom, ali su se sumnjivci dali u bijeg nakon čega su policajci trojicu doveli u službene prostorije.

Policijski istražitelji utvrdili su da su dva maloljetnika i 20-godišnjak od 30. prosinca 2018. na području Trnja i Novog Zagreba na identičan način počinili ukupno šest teških krađa na štetu taksista.

Zbog sumnje da su neki od osumnjičenika počinili slična nedjela na području Zagreba i Velike Gorice policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara