U moru kod 3. maja pronađen mrtav muškarac

U moru kod 3. maja pronađen mrtav muškarac
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEČKA Lučka kapetanija pronašla je jučer navečer mrtvo tijelo 78-godišnjeg muškarca za kojim se tragalo, u moru uz lukobran brodogradilišta 3. maj, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Tijelo 78-godišnjeg muškarca, hrvatskog državljanina, pronađeno je nedugo nakon što je za njim sinoć pokrenuta akcija traganja u riječkom akvatoriju temeljem dojave policije u Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u 18.44 sati. U potragu je odmah isplovio brod riječke Lučke kapetanije.

Nestao istog dana

Detaljne informacije o nestalome J. S. (1941.) dao je njegov sin, koji je obavijestio nadležne službe da je njegov otac tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu.

Brodicu nestaloga policija je pronašla privezanu za bovu 20-ak metara od obale mjesne Športske lučice Kantrida, ali bez traga nestalome.

Nedugo nakon pokretanja potrage, oko 20 sati službenici riječke Lučke kapetanije pronašli su tijelo nestalog 78-godišnjeg muškarca uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta 3. maj.

O pronalasku je obaviještena Postaja pomorske policije Rijeka, čiji službenici su preuzeli tijelo. Za sve daljnje informacije u ovom slučaju nadležna je Policijska uprava primorsko-goranska, navodi se u priopćenju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara