Ubijen ludi ubojica Edin Gačić

Ubijen ludi ubojica Edin Gačić
Foto: Facebook

UBIJEN je pomahnitali serijski ubojica iz BiH Edin Gačić. 

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio policijski načelnik MUP-a Kantona Sarajevo Mevludin Halilović. Gačić je ubijen u mjestu Košćan na području Hadžića. U razmjeni vatre s policijom Gačić je ubijen, a jedan je specijalac ranjen.

Otvorio rafalnu paljbu na specijalce

Gačića su ubili policijski specijalci na koje je otvorio vatru. 

Ubojica je, piše Dnevni avaz pozivajući se na izvor blizak istrazi, pucao na policajce i jednog lakše ranio. Sve je počelo tako što su ga okružili specijalci, on je na njih otvorio rafalnu paljbu koja mu je odmah uzvraćena. 

Policija je blokirala kompletno područje i puteve koji vode ka mjestu na kojem je lociran, a zatim ubijen višestruki ubojica. Riječ je o šumovitom predjelu, javlja Klix.

Za serijskim ubojicom policija bezuspješno tragala više od tjedan dana

Za psihički nestabilnim serijskim ubojicom i bivšim mudžahedinom bosanskohercegovačka policija bezuspješno je tragala više od tjedan dana. Prošloga ponedjeljka ubio je vlasnika dućana kod Konjica, a u subotu je, bježeći od policije, deset kilometara dalje od tog mjesta ubio policajca. 

Gačić je krajem devedesetih ubio suborca iz mudžahedinske postrojbe, a kad je pušten iz zatvora na slobodni vikend ubio je vlastitu majku zbog čega je osuđen na 20 godina. Iz zatvora je izašao 2017. godine. 

Raspisana i nagrada

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubojice koji se krio, zbog čega su bile podignute visoke mjere sigurnosti, a na terenu angažirano više od tisuću policajaca. 

Vlada KS-a je raspisala i nagradu u iznosu od 50.000 KM (oko 190 tisuća kuna) za informaciju koja će dovesti do uhićenja Edina Gačića.

Uskoro opširnije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara