ZET poslao Gradu Zagrebu račun za "besplatni" prijevoz na dan dočeka Vatrenih

ZET poslao Gradu Zagrebu račun za "besplatni" prijevoz na dan dočeka Vatrenih
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"ODLUKOM gradonačelnika od ponoći besplatan javni prijevoz", tako je stajalo u mailu Bandićeve PR službe koji je poslan medijima  dan prije svečanog dočeka hrvatske reprezentacije.

"U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja sutrašnjega dana biti u potpunosti besplatan!
 
Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u ponosnom Zagrebu.
 
Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, apeliramo da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom.
 
Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.
 
Gradonačelnik Grada Zagreba omogućio je i besplatno parkiranje osobnih vozila na nedugo otvorenom parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru", pisalo je u cijelom priopćenju.

375 tisuća kuna

No, sve to građani Zagreba će platiti, a zasad je samo ZET Zagrebu poslao račun.

Kako je objavio tportal, ZET je procijenio gubitak za 16. srpnja na 375.000 kuna - odnosi na prihod od prodaje karata u prvoj zoni za pojedinačne i dnevne karte u iznosu od 371.500,00 kuna i prihod od karata za uspinjaču u iznosu od 3.500 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara