ZG Holding o renovaciji WC-a: Napravljeni su samo interventni radovi

ZG Holding o renovaciji WC-a: Napravljeni su samo interventni radovi
Screenshot: Google Street View

PODRUŽNICA Zagrebačkog holdinga Zrinjevac demantirala je medijske napise u vezi s cijenom radova na uređenju kućice u sklopu rekonstrukcije dječjeg igrališta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. istaknuvši kako radovi nisu započeli, nego su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice.

Podružnica Zrinjevac je, navodi se u priopćenju, na traženje Vijeća gradske četvrti Donji grad izradila troškovnik potrebnih radova na toj lokaciji koja je i zaštićeno kulturno dobro. Dodaje se i da se nakon dostave troškovnika pristupa ugovaranju i uvođenju u posao što je uobičajena procedura. Podružnica Zrinjevac napominje kako u ovom slučaju uvođenja u posao nije bilo te radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu ni započeli.

Krov prokišnjava

"Međutim, tijekom priprema i pregleda lokacije uočili smo da krov predmetne kućice prokišnjava, te smo pristupili nužnim radovima sanacije kako bi se spriječila daljnja devastacija objekta. Dakle, radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu započeli, već su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice. S radovima na rekonstrukciji dječjeg igrališta započet će se nakon uvođenja u posao, a u skladu s odlukom Vijeća gradske četvrti Donji Grad", stoji u priopćenju koje je potpisao voditelj te podružnice Igor Toljan.

Prema medijskim napisima, Zrinjevac je Gradskoj četvrti Donji grad za obnovu kućice s dva toaleta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. poslao ponudu od 299.000 kuna.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara