Kenwood predstavio novu liniju auto akustike za 2004. i 2005. godinu

TVRTKA  Hi-Fi Centar d.o.o., generalni zastupnik Kenwooda na području Republike Hrvatske i BiH  ove godine na tržište lansira novu liniju auto akustike, pod nazivom Kenwood Evolution.

Nova linija, u kojoj su proizvodi svih cjenovnih klasa, donosi mnoštvo novosti: primjenu višefunkcijskih tipki koje omogućavaju lakši pristup i upravljanje jedinicama i audio sustavima u vozilima te nove 7-inčne monitore visoke rezolucije s automatskim otvaranjem i zatvaranjem kojima je moguće ugoditi kut gledanja.

Jedan od najzanimljivijih noviteta jest je CD radio prijamnik srednje klase, KDC-W6527, koji svojim dizajjnom odstupa od klasičnog Kenwoodovog stila, te je doborodošlo osvježenje ponude. Ovaj uređaj ima novu automatiziranu kliznu prednju pločicu, grafički zaslon visoke rezolucije, te mnoštvo korisnih i zabavnih funkcija.

Najveće iznenađenje za vozila sa 2-din mjestima za head unit, svakako je novi uređaj DDX-7025 koje donosi linija Evolution. Radi se o 6.5 inch-nom Wide monitoru sa DVD reproduktorom, touch screen-om i MP3/WMA dekoderom.

Odlike ovog uređaja su klizna prednja pločica, novo grafičko sučelje, a među mnoštvom korisnih funkcija treba naglasiti i mogućnost spajanja na navigacijsku jedinicu.

Pročitajte više