Ovo su novi Citroëni spremni za isporuku sa zaliha

Foto: Index.hr, citroen

CITROËN je u listopadu pripremio posebnu ponudu za vozila koja su odmah dostupna za isporuku. Radi se o modelima C1, C3, C4, SUV C3 Aircross i C5 Aircross, C-Elysee, Berlingo, Grand C4 SpaceTourer i SpaceTourer.

C3 je najprodavaniji model marke, a u ponudi je s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel, Feel Pack i Shine te motori PureTech 83 i 110 i BlueHDi 100.

C4 u ponudi je s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel, Feel Pack i Shine te s motorima PureTech 130 i elektromotorom (136 KS).

C3 Aircross u ponudi je sa zanimljivom cijenom, a ponuda uključuje četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel Pack i Shine te benzinski motori PureTech 110 i 130.

Citroën C5 Aircross u ponudi je s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. U ponudi su razine opremljenosti Feel i Shine, PureTech 130 i 180 te motori Blue HDi 130.

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Pročitajte više