VIDEO Muškarac jurio cestom, ali ga policajac nije kaznio. Pomogao mu je

AUSTRALAC je nakon jurnjave cestom stao, a laknulo mu je kad je vidio plava svjetla policijskog automobila. 

Australija je izuzetno negostoljubiva za sve one koji se užasavaju opasnih životinja, a posebno zmija. Najotrovnije zmije žive upravo u Australiji, a jedna od najopasnijih i najagresivnijih je smeđa zmija. Upravo jedna takva našla se u krilu 27-godišnjaku dok je vozio autocestom. 

Policijska patrola je na cesti u Queenslandu primijetila kamionet koji je vozio brzinom od bar 123 km/h. Koju minutu kasnije policijski auto je sustigao kamionet zaustavio ga uz rub ceste. Nije trebalo puno da vide u čemu je problem. Vidno šokirani vozač rekao je kako ga je napala zmija.
 
Naime, nesretni vozač je pri 100 km/h vidio smeđu zmiju kako se penje između njegovih nogu, a onda je zmija u jednom trenutku napala naslon sjedala. Vozač kaže kako je u obrani koristio pojas i nož koji je imao uz sebe. 

Uspio ju je ubiti i baciti kroz stražnji prostor u tovarni prostor kamiona. Misleći kako ga je zmija ugrizla i pustila smrtonosni otrov, jurio je prema bolnici. Policajac je vidio da govori istinu i odmah pozvao hitnu pomoć. Naknadno se utvrdilo da ga zmija nije ugrizla, već je samo bio u šoku

"Bilo je strašno Nikad nisam bio tako sretan što vidim plava svjetla", rekao je Jimmy. 
 

Pročitajte više