Ovo su igre koje na PS4 i PS5 stižu u rujnu

Screenshot: YouTube

DONOSIMO vodič za igre koje možete igrati na konzolama PS4 i PS5, zajedno s novim izdanjima i opisima značajki. Među njima su igra godine, hiperrealan nogomet, elegantna akcijska RPG igra i utrka s karting-vozilima.

The Last Of Us Part I, 2. rujna (599 kn)

 

Izdrži i preživi. Oživi omiljenu igru s kojom je sve započelo, sada prerađenu za konzolu PlayStation®5. Doživi emocionalnu priču i nezaboravne likove iz serijala The Last of Us, dobitnika više od 200 nagrada za igru godine.

EA Sports FIFA 23, 30. rujna (599 kn)

Igra EA SPORTS™ FIFA 23 na teren dovodi najvažniju sporednu stvar na svijetu, a igračima donosi muške i ženske turnire u sklopu natjecanja FIFA World Cup™, ženske klubove i nove načine igranja u omiljenim načinima. Unaprjeđenja tehnologije HyperMotion2 Technology donose još više akcije i realnosti nogometu na terenu na konzoli PS5.

Steelrising, 8. rujna (449 kn)

 

Dok je Pariz zahvaćen plamenom Francuske revolucije, igraj kao Aegis, automat koji je u remek-djelo pretvorio Vaucanson, inženjer u službi Kralja satnih mehanizama. Prilagodi tijelo stroja Aegisa kako odgovara tvom stilu igranja i pobijedi mehanizirana čudovišta u elegantnoj akcijskoj RPG igri koju donose tvorci igre Greedfall.

Valkyrie Elysium, 30. rujna (529 kn)

Preuzmi kontrolu nad Valkyrie u akcijskom RPG-u u prvom licu iz klasičnog serijala Valkyrie Profile. Valkryie Elysium zadržala je dobro poznate posebne napade i kombinacije sposobnosti iz prijašnjih nastavaka i podigla akciju na višu razinu s potpuno novim, vrlo brzim trodimenzionalnim sustavom borbe.

Kartrider: Drift, 29. rujna (besplatno)

Testiraj svoje vozačke vještine u šarenoj besplatnoj igri utrka s karting vozilima. Bori se za dominaciju na svim platformama i natječi s prijateljima i suparnicima za dragocjene pozicije na ljestvici, a s dobicima prilagodi karting vozilo i svoj lik kako bi bio spremniji za pobjedu u sljedećem brzinskom okršaju.

The Tomorrow Children: Phoenix Edition, 6. rujna (299 kn)

Vrati se u svijet iz igre The Tomorrow Children u potpuno novom iskustvu koje je razvio studio Q-Games. S novim otocima, opremom i načinima igranja na raspolaganju, postani Projicirani klon i pokušaj obnoviti civilizaciju dok putuješ duboko u Prazninu u potrazi za preživjelim ljudima.

 

Pročitajte više