Kralj lavova dobio je prednastavak, pogledajte prvi teaser

Screenshot: YouTube/Disney

DISNEY je objavio prvi teaser za nadolazeći igrani film Mufasa: Kralj lavova, prednastavak filma Kralj lavova iz 2019. godine. Film je režirao Barry Jenkins, redatelj Oscarom nagrađenog filma Moonlight, dok je scenarij napisao Jeff Nathanson, scenarist filmova Terminal i Uhvati me ako možeš.

Film prati odrastanje i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao lavića Taku, prijestolonasljednika kraljevstva lavova. Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i njegov odnos s bratom Takom koji mu je s godinama postao neprijatelj, iako su odrastali kao braća.

Među glasovnim glumcima nadolazećeg filma našle su se mnoge holivudske zvijezde. Svoje uloge iz prošlog filma ponovili su John Kani, Seth Rogen, Billy Eichner, Donald Glover i Beyoncé Knowles-Carter. Njima su se pridružili Aaron Pierre, Kelvin Harrison Jr., Mads Mikkelsen, Thandiwe Newton, Keith David i Blue Ivy Carter. 

Teaser je podijelio fanove

Teaser za Mufasu skupio je više od 300 tisuća pregleda u razdoblju od tri sata, no fanovi su podijeljeni. Dok jedni pišu da film izgleda bolje od Kralja lavova iz 2019. godine, drugi nisu zadovoljni s pričom i sa stilom animacije.

"Voljela bih da su ovaj film napravili s pomoću klasične 2D animacije", napisala je jedna korisnica YouTubea, dok je drugi korisnik dodao: "Tko je tražio prednastavak o Mufasi?"

"Ljudi ismijavaju Hollywood zbog ovakvih stvari", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Jako sam zbunjen. Zar Mufasa nema kraljevsku krv? Otkad je on siroče?" dodao je drugi.

Mufasa: Kralj lavova imat će premijeru 20. prosinca 2024. godine.

Pročitajte više