Odgođena premijera Sonyjevog i Marvelovog filma Kraven The Hunter

Foto: Instagram/Sony

SONY Pictures Entertainment je odgodio premijeru akcijskog filma Kraven The Hunter, u kojem glavnu ulogu ima Aaron Taylor-Johnson. Film se u kinima trebao početi prikazivati krajem kolovoza ove godine, ali sada je premijera prebačena na sam kraj 2024. godine.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, novi datum premijere prebačen je na 13. prosinca 2024. godine, što bi značilo da bi se do kraja godine ili početkom iduće film trebao moći pogledati u kinima diljem svijeta. Do ove promjene došlo je zato što su iz Sonyja na novi termin prebacili film The Karate Kid, koji se trebao prikazati krajem godine, ali će premijeru imati tek 30. svibnja 2025. godine. 

 

Podsjetimo, radnja filma prati Aarona Taylora-Johnsona u ulozi Sergeija Kravinoffa, poznatog i kao Kraven, koji se temelji na jednom od junaka iz Marvelovih stripova. Nakon što je Sergeija Kravinoffa snašla tragična sudbina, on je odlučio postati najbolji lovac svih vremena.

Film je nastao u režiji J.C. Chandora, a od ostalih glumaca u njemu se pojavljuju Russell Crowe, Ariana DeBose, Christopher Abbott, Alessandro Nivola, Fred Hechinger, Greg Kolpakchi i drugi glumci.

Pročitajte više