Druga najgledanija serija na Netlixu u RH istražuje misteriozan nestanak djevojčice

Screenshot: Youtube/Netflix

POPIS deset najgledanijih filmova i serija na Netflixu često se mijenja, a trenutno se na drugom mjestu najgledanijih serija u Hrvatskoj i svijetu nalazi The Asunta Case. Riječ je o španjolskoj kriminalističkoj miniseriji koja se temelji na istinitoj priči o nestanku djevojčice Asunte 2013. godine.

Radnja serije prati što se dogodilo nakon što su Rosario Porto i Alfonso Basterra 21. rujna 2013. prijavili nestanak svoje kćeri Asunte. Priča prati policijsku istragu u kojoj su Asuntini roditelji mogući krivci za njezin nestanak. Ova priča potresla je cijelu zemlju, a postavlja se pitanje što se zapravo dogodilo djevojčici i tko je odgovoran za njezin nestanak.

Svih šest epizoda stiglo je na Netflix 26. travnja, a ubrzo nakon dolaska na streaming servis, serija se pronašla u top deset najgledanijih. Glavne likove u seriji utjelovili su Candela Peña i Tristán Ulloa, a u sporednim ulogama pojavljuju se Javier Gutiérrez, María León, Raúl Arévalo, Alicia Borrachero, Francesc Orella i drugi glumci.

Kreatori serije su Ramón Campos, Jon de la Cuesta i Gema R. Neira.

Pročitajte više