10 celebrity trenera koje trebaš pratiti na Instagramu

Foto: Instagram

OSIM što poznata tijela dovode u fit formu, ovi osobni treneri pružaju i hrpu motivacije za sve one koji zalutaju na njihov Instagram profil.
 
1. Harley Pasternak 
 
Harley Pasternak radi sa gotovo cijelom A-listom, uključujući Megan Fox i Jordanom Brewster. Osim posla osobnog trenera, Harley se bavi i davanjem motivacijskih govora, pisanjem te vodi TV emisiju. Korisničko ime mu je @harleypasternak, a na svom Instagramu dijeli zdrave recepte i fitness savjete.
 
 
2. Mary Helen Bowers
 
Bivša balerina trenirala je Natalie Portman za film "Crni labud". Sada radi s poznatim curama poput Zooey Deschanel, Lily Aldridge, Mirandom Kerr i Doutzen Kroes. Na Instagramu je možeš naći pod @balletbeautiful.
 
 
3. Gunnar Peterson
 
Gunnar je odgovoran za čvrste stražnjice sestara Kardashian, te savršene obline Jennifer Lopez i Ciare. Na Instagramu ćeš ga naći pod imenom @gunnarfitness.
 
 
4. Anna Kaiser
 
Plesačica Anna Kaiser radi sa Sofiom Vergarom, Shakirom, Kelly Ripom i Sarah Jessica Parker. Poznata je po svojim plesnim kardio treninzima koji uključuju i joga i pilates pokrete. Na Instagramu je @annamkaiser.
 
 
5. David Kirsch
 
Poznat kao stručnjak za oblikovanje stražnjica, David Kirsch trenira zgodne cure poput Kate Upton i Liv Tyler. Njegov odličan Instagram profil svakodnevno nudi zdrave recepte, vježbe i motivirajuće citate. Nađi ga pod @davidkirsch.
 
 
6. Astrid McGuire
 
Astrid McGuire počela je kao model, pa dobro zna koliko je bitno brinuti se o tijelu. Na Instagramu je @asmfit, a znaš ju kao osobnu trenericu Julianne Hough, Stacey Keibler i Jessice Albe.
 
 
7. Mark Langowski
 
Mark Langowski na svom profilu @bodybymarkwellness svakodnevno daje nove ideje koje možeš ubaciti u svoj trening. Inače radi i za popularni magazin "Women's Health".
 
 
8. Justin Gelband
 
Justin Gelband radi s nekim od najzgodnijih poznatih cura, uključujući Karlie Kloss, Chrissy Teigen, Candice Swanepoel i još puno Victoria's Secret anđelica. Na Instagramu je @modelfit
 
 
9. Erin Oprea
 
Trenerica iz Nashvillea radi s country pjevačicama poput Carrie Underwood i Jennifer Nettles. Poznata je po svojoj sposobnosti da svaki trening oblikuje po prostoriji i mjestu na kojem se klijentica nalazi - u dnevnoj sobi, na stepenicama ili na lokalnom igralištu. Na Instagramu je nađi pod @erinoprea.
 
 
10. Ashley Borden
 
Ashley Borden pomaže seksi ljudima da postanu još više seksi, a Ryan Gosling, Christina Aguilera, Reese Witherspoon i Kesha samo su neki od njenih klijenata. Na Instagramu je @ashleybordenfitness
  
 

Pročitajte više