3 užasno jednostavne stvari koje morate znati ako se želite riješiti tog sala s trbuha

Foto: 123rf

SALO na trbuhu nije samo stvar estetske prirode. Naime, masti koje oblažu abdomen i tu se u najvećoj mjeri talože, mogu dovesti do niza zdravstvenih problema, a manje je poznato da čak i fit ljudi znaju imati salo, iako se ono realno ne primijeti na prvu. 

Stoga, ako zaista želite riješiti se tih naslaga kako biste mogli ne samo započeti avanturu rasta mišića, već se po pitanju zdravlja osloboditi svih suvišnih masti - tada imamo samo tri jednostavna savjeta. Da - samo tri - i ne - to stvarno nije nešto o čemu se priča svaki dan. A tako je jednostavno! 

>>>Koliko masnog tkiva smijemo imati ako želimo izgledati onako kako želimo<<<

S ovim malim jednostavnim promjenama i vi možete imati trbuh lišen mekanih naslaga. 

Ne morate se odreći ugljikohidrata, samo malo više pojačajte unos vlakana 

Ugljikohidrati (ne oni loši već dobri) stvarno su jadni došli na zao glas, iako se u zadnje vrijeme stalno priča baš o tome da ih ne treba izbacivati iz jelovnika samo zato što se želite riješiti viška kilograma. Dakle, uživajte u njima, ne bojte ih se, ali pazite da s unosom ugljikohidrata malo povećate unos vlakana. Tako jednostavno - jer vlakna će pomoći bržoj razgradnji, od vlakana ćete biti sitiji, a i vaša će vam crijeva biti zahvalna te će u znak zahvalnosti ubrzati vašu probavu. 

Jedite bademe 

Neke studije u zadnje vrijeme kažu da su baš bademi savršeni za reduciranje masti s trbuha - jer su zasitni, imaju puno vlakana i puno zdravih masti koji, kako zabavno, doslovno tope loše masti. 

Trenirajte s opterećenjima tri puta tjedno 

Tri puta tjedno za trening s opterećenjem (utezi ili vlastita težina), pa to doista ne zvuči puno! 

>>>Dvije najučinkovitije vježbe za rješavanje masnih naslaga<<<

U svakom slučaju, čak i najljenijima među vama, ova bi tri zlatna savjeta stvarno mogla pomoći da malo bolje "razotkrijete" svoj trbuh i skinete s njega te mekane zimske naslage. 

 

Pročitajte više