Trening Sylvestera Stallonea: Kako se legendarni glumac pripremio za film "Plaćenici 3"

Foto: Screenshot YouTube

SYLVESTER STALLONE i u 68. godini izgleda savršeno, i to sve zahvaljujući odličnom treningu koji je osmislio njegov osobni trener i prijatelj Gunnar Peterson.

U trećem dijelu popularnog filma "Plaćenici", Sylvester je stao uz bok ikonama akcijskog filma Arnoldu Schwarzeneggeru, Jasonu Stathamu, Wesley Snipesu i Melu Gibsonu, te je izjavio kako su ga upravo oni motivirali da se potrudi izgledati bolje i snažnije.

Tajna Stalloneovog treninga je u stalnom mijenjanju vježbi, a u obzir su se morale uzeti njegove godine, te činjenica da ima preko 30 godina iskustva u snimanju zahtjevnih akcijskih filmova. Trener Peterson potrudio se svakodnevno sastavljati nove setove vježbi kojima se pokreće cijelo tijelo.

Uz sve višenje sa zgrada, helikoptera i otvora dizala, Sylvester je posebnu pozornost usmjerio na podlaktice. "Radili smo vježbe s namatanjem utega te lateralna dizanja s bučicama i Fat Gripz gumom. To su isti pokreti koje radim sa sportašima NFL i NBA lige kako bi mogli snažnije uhvatiti i zadržati loptu. Sylvester se zaljubio u ove vježbe.", izjavio je Peterson.

Želiš Stalloneove podlaktice? Dodaj ove vježbe na kraj svog treninga za gornji dio tijela.

Fat-grip lateralno dizanje

- 3 seta, napravi što više pravilnih ponavljanja

- na bučice stavi Fat Gripz gumu - zadrži se sekundu pri vrhu pokreta

Zgibovi s ručnikom

- 3 seta, napravi što više pravilnih ponavljanja

- jedan ili dva ručnika prebaci preko šipke - tri ponavljanja su impresivna, probaj napraviti pet

Rotacija ručnog zgloba na sajli

- 1 set, napravi što više pravilnih ponavljanja

Pročitajte više