Ella Dvornik puca od ponosa zbog suprugove transformacije: "Netko izgleda dobro"

Foto: Instagram

KADA se Ella Dvornik početkom svibnja pohvalila da se njen suprug Charles Pearce odvažio na potpunu promjenu životnih navika, nije ni slutila kakav je rezultat čeka.

"Charles već 2 mjeseca ide u teretanu 4 puta tjedno s trenerom. I pitaj Svemir kako će izgledati, al' super za njega. Jako sam ponosna na ustrajnost. Kažu da su 40.-e najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život", pohvalila se tada Ella na Facebooku.

Osim što vježba, promijenio je i prehranu, a ubrzo mu se u tome pridružila i supruga. Iako njen cilj nije gubitak kilograma, oboje su počeli svoje obroke usklađivati sa smjernicama planetarno popularne ketogene dijete, a potom su zajedno krenuli i u teretanu.

Ella se još ranije pohvalila kako je Charles izgubio već deset kilograma, a sada je i javno priznala koliko je ponosna na njega.

"Netko mi izgleda dobro. Jako ponosna na muža za trud i odricanje u teretani i prehrani", napisala je u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu, a našalila se kako je čak prestao nositi i džempere po kojima ga svi već prepoznaju.

"U samo mjesec dana Charles je izgubio džemper", komentirala je jedna od njenih pratiteljica i nasmijala čak i samu Ellu.

A čini se da je njegova transformacija i u drugima probudila kreativnost.

"Tvoj je Charles mršav kao grana, il' je ljubav il' je slaba hrana", opjevala je njegov gubitak kilograma druga pratiteljica.

Ipak, većina je komentirala kako je promjena zbilja očigledna te su mu odlučili čestitati na trudu i upornosti.

"Stvarno se čovjek prepolovio" i "Bome, baš je zgodan, i puno mlađe izgleda", samo su neki od pozitivnih komentara.

Pročitajte više