Eva Longoria obukla stare hlače i pokazala koliko je smršavjela

VEĆ je poznato koliko Eva Longoria naporno radi na sebi da bi imala tijelo kao iz snova, stoga i ne čudi što često na Instagramu objavljuje snimke napornih treninga u kojima pokazuje koliko je uporna i usredotočena na cilj.

Da bi postigla željeni cilj, u pomoć je pozvala trenera Granta Robertsa koji je nedavno dao savjet što raditi u teretani ako želite izgubiti kilograme, a ova latino diva je pravi primjer koliko je to učinkovito.

Eva je sada napravila što nije nikad dosad. Obukla je hlače koje je nosila prije trudnoće, a kako je priznala, i tijekom trudnoće jer nije htjela nositi odjeću za trudnice.

Iz priloženog se može vidjeti koliko je smršavjela i kako je svoje tijelo dovela do savršenstva prateći vrlo strog plan zdrave prehrane i rutinu vježbanja.

"Da. Ovo su bile moje hlače prije trudnoće. Bila sam šest mjeseci trudna i još uvijek ih nosila. Nisam se htjela prebaciti na odjeću za trudnice sve dok nisam morala. Toliko sam zahvalna na transformaciji svog tijela", napisala je u objavi.

"Sad vas dvoje može stati u te hlače", "Kraljica postporođajnog tijela", "Moj cilj je izgledati kao i ti jednog dana", bili su samo neki od komentara.

Eva je prava inspriracija mnogima, a kako i ne bi bila kad je napunila 44 godine, a i dalje izgleda nevjerojatno.

Pročitajte više