Fanovi napali Kim Kardashian zbog fotošopiranja stražnjice na novim fotkama

Foto: Instagram

KIM Kardashian West našla se na udaru fanova zbog svoje slavne stražnjice. Reality zvijezda objavila je novu fotografiju kojom promovira svoju kozmetiku, a svi su ubrzo primijetili koliko joj je stražnjica drugačija.

“Gdje ti je guza?” pitao ju je jedan korisnik Instagrama, a drugi je dodao: “Kim, molim te. To nisi ti.”

Fanovi su je upozorili da više ne sliči na sebe jer su fotografije previše retuširane.

“Zašto koristiš toliko fotošopa? Svi znamo da ti nisi takva.”

Jedna djevojka ubrzo je skočila u obranu reality zvijezde: “Mislim da je ovo uobičajena količina fotošopa koja se koristi u kampanjama, a i kostim je visoko rezan. Uz sve to, i poza ima efekta. Ostavite ženu na miru, izgleda odlično.”

Iako je Kim proslavila upravo stražnjica, ona priznaje kako s njom ima neobičan odnos. Ponekad je voli, ali je sve češće njome nezadovoljna.

U posljednjoj epizodi showa Keeping Up With the Kardashians, sestra Kourtney Kardashian je rekla Kim da joj stražnjica izgleda veliko kad sjedne.

Mama Kris Jenner upozorila ju je da se ispriča jer to nije bilo lijepo, ali Kourtney je poručila: “Ona uživa u svojoj velikoj stražnjici. Nisam rekla ništa uvredljivo.”

Ipak, Kim je tada otkrila: “Ne, plačem zbog nje svaki dan!”

Veličinom stražnjice je nezadovoljna od rođenja sina Sainta u prosincu 2015.

“Volim obline, ali ne sviđa mi se što su mi stražnjica i bokovi tako veliki. Jako sam nesigurna.”

Zbog toga je prije nekoliko mjeseci potpuno promijenila prehranu i počela još intenzivnije trenirati. 

''Ne jedem šećer kao prije. Sada se hranim puno zdravije nego prije. Jela sam sve i uživala, a sada to kontroliram'', rekla je Kim.

Sada ima 54 kilograma, a trenira šest puta tjedno. Njena trenerica je bodibilderica Melissa Alcantara koja je otkrila da je zvijezda fokusirana na vježbe za ramena, bicepse i tricepse, prsa i leđa, a tri dana posvećuje nogama i stražnjici. Ponekad uključuju i kardio treninge, a to su kratke vježbe visokog intenziteta ili dulje šetnje smanjenog intenziteta.

Pročitajte više