Glumica Jennifer Garner se nevjerojatno transformirala u tri mjeseca

Foto: Instagram

SVI su oči uprte u poznatu glumicu. Jennifer Garner je od nedavno u nevjerojatnoj formi, a njeni bicepsi i ramena izazivaju divljenje.

Objavila je video u kojem se čuje poznata melodija iz filma Rocky, a ona napinje mišiće odjevena u boksačke hlače.

Sve je to dio njezine pripreme za ulogu u novom filmu Peppermint koji prikazuje priču Riley North, žene koja je preživjela brutalan napad u kojem su joj ubijeni suprug i kćer. Ona postane super fit i odluči uzeti pravdu u vlastite ruke. 

Za ulogu je trenirala uz Simone De La Rue, trenericu poznatu kao osnivačicu programa Body by Simone, s kojom radi već godinama.

“Sada smo treninge podigli na viši nivo. Znali smo da treba izgledati kao akcijska figura. Zbog toga smo ciljali na ruke”, otkrila je De La Rue za časopis Women’s Health.

Glumica je vježbala šest dana u tjednu, sat do dva dnevno. Intenzivne pripreme trajale su čak tri mjeseca.

“Dizala je utege teške oko sedam kilograma. Puno vježbi smo radili oslanjajući se na težinu vlastitog tijela uz elastične trake”, opisala je De La Rue i dodala da je taj dodatak posebno cijenjen među ljudima koji putuju jer stane u svaku prtljagu.

Nisu zanemarile ni tricepse, a glumica je pokazala da su se njihovi treninzi sastojali i od poznatih vježbi za trbušnjake, plankova i sklekova.

Uz to, Garner je pohađala kardio treninge i boksala.

Pročitajte više