Imala je 118, danas ima 61 kg, a jede samo ove 3 namirnice

Foto: Facebook

37-GODIŠNJA Kelly Williams Hogan drastično je smršavila te oduševila ljude diljem svijeta.

Za ovakav dramatični korak i promjenu u životu potrebno je puno hrabrosti, mukotrpnog rada i truda. To dobro zna i junakinja naše današnje inspirativne priče, koja je u jednom trenutku imala 118 kilograma.



Osim što je to utjecalo na njezino zdravlje, utjecalo je i na samopouzdanje te normalno funkcioniranje. Kada je shvatila da je se djeca srame, objavila je rat kilogramima.

Nakon raznolikih dijeta koje je isprobala i koje nisu urodile plodom, Kelly je odlučila uvesti prehranu bez ugljikohidrata. Preciznije, Kelly tvrdi kako je tijekom dijete jela samo 3 namirnice te je jedino tako uspijevala izgubiti masne naslage.

"Svaki dan jedem meso, jaja i sir, bez ičeg drugog i nema izuzetaka. Na zidu imam papir na kojima pišu svi nutrijenti koje meso sadrži u sebi", istakla je Kelly, koja danas ima 61 kilogram.



I dok je ona presretna svojom novom, zavidnom linijom, nutricionisti se ne slažu s njezinom metodom te smatraju kako ona nije dobra za cjelokupno zdravlje, jer može oštetiti živce, bubrege, jetru i druge organe.

Upravo zato, dobro se posavjetujte sa stručnjakom, prije nego se odlučite za, za vas najbolju metodu za ovakvo drastično topljenje kilograma!

Pročitajte više