Jenna Jameson fotkom u badiću najavila povratak keto dijeti

NAKON što je prestala slijediti ketogenu dijetu pa se udebljala devet kilograma, Jenna Jameson odlučila se vratiti stilu prehrane kojim je bila zaluđena godinu i pol dana. 

Bivša zvijezda filmova za odrasle prozvana je "keto kraljicom", a mnogima je bila inspiracija da odaberu taj životni stil i riješe se nakupljenih kilograma. 

Njoj je pošlo za rukom smršavjeti 36 kilograma, a iskusila je i brojne prednosti. Međutim, čim se vratila starim životnim navikama i počela uživati u ugljikohidratima, kilogrami su se vratili. 

"Kilogrami su se vratili nevjerojatno brzo. Znam da puno ljudi odustaje od ove dijete jer ju je teško održavati, a nakon godinu i pol se u potpunosti slažem s njima. Ne znam hoću li se vratiti dijeti ili samo brojanju kalorija", podijelila je sa svojim pratiteljima, a sada je fotkom u jednodijelnom badiću otkrila da je donijela odluku. 

"Ponovno sam u igri i vodim vas na svoje putovanje", poručila je pa naknadno dodala da svima zahvaljuje na podršci i osobnim iskustvima koja su podijelili s njom. 

"Mi to možemo", napisala je i tako pokušala motivirati druge da joj se pridruže i odluče slijediti prehranu koja se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata, a povećanom unosu masti.

Pročitajte više