Zvijezda filmova za odrasle odustala od keto dijete i dobila devet kilograma

Zvijezda filmova za odrasle odustala od keto dijete i dobila devet kilograma
Foto: Instagram

BIVŠA zvijezda filmova za odrasle Jenna Jameson šokirala je fanove priznanjem kako se vraća ugljikohidratima.

Naime, Jenna je bila otvorena zagovornica keto dijete i vjerno ju je slijedila gotovo dvije godine, od ožujka 2018. Razlog za dijetu je bilo nastojanje da izgubi kilograme koje je dobila tijekom trudnoće s kćeri Batel Lu.

Od tada je izgubila oko 36 kilograma, što je ponosno pokazivala na Instagram profilu, a uz to je dijelila savjete kako skinuti višak kilograma i što naručiti u restoranu ako pratite keto dijetu.

Osim keto dijete, Jenna je zagovornica i povremenog posta zbog kojeg se, kako tvrdi, budi ravnog trbuha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on

Sada je ova 45-godišnjakinja otkrila kako je vrijeme da se odrekne rigorozne dijete i uživa u ugljikohidratima. 

Rezultat je bio veći broj na vagi - i to za devet kilograma.

Unatoč brzom povećanju kilograma, Jenna, samozvana "keto kraljica", priznala je kako nije sigurna hoće li se vratiti dijeti, zbog toga što ju je bilo teško održavati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on

"Priznanje. Dobila sam devet kilograma. Odlučila sam se odmoriti od keto dijete i živjeti život uživajući u ugljikohidratima", započela je objavu.

Također je priznala kako su se kilogrami vratili jako brzo i kako se sada napokon slaže s osobama koje su rekle kako je teško slijediti ovu dijetu.

"Kilogrami su se vratili nevjerojatno brzo. Znam da puno ljudi odustaje od ove dijete jer ju je teško održavati, a nakon godinu i pol se u potpunosti slažem s njima. Ne znam hoću li se vratiti dijeti ili samo brojanju kalorija. Što vi mislite?" pitala je pratitelje koji su se raspisali i otvoreno rekli kako su i oni pokušali slijediti ovu dijetu, ali su na kraju također odustali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara