Jutarnja joga kojom Jennifer Aniston učvršćuje svoj trbuh

Foto: Instagram 

JOGA instruktorica Mandy Ingber, poznata kao trenerica slavne Jennifer Aniston, otkrila je nedavno kojim to vježbama sexy Jen održava svoju liniju.

Samo jedan potez joge dovoljan je, kažu to i Jen i Mandy, da vam cijeli svijet zavidi na vašim trbušnjacima.

Nisu poanta samo trbušni mišići. Važno je da vježbom dosegnete maksimalnu snagu, unutarnju i snagu mišića cijelog tijela. A baš to jamči ova vježba.

Vježbu počnite u pozi tronogog psa, s tijelom prema dolje, a jednom nogom visoko podignutom iznad tijela. Potom težinu tijela prebacite naprijed, a nogu povučete prema tijelu, odnosno privučete koljeno prema glavi i čelu pa je opet vratite na početni položaj visoko iza i iznad tijela. Zatim se pripremite za ponovno prebacivanje težine tijela naprijed, s nogom koju ovaj put ne privlačite prema glavi, nego u stranu, tako da vam se koljeno zadrži uz triceps. I onda opet nogu postavite na početni položaj da bi se spustili u zadnju, treću poziciju koja će čini jednu seriju. Taj posljednji potez učinit ćete tako da opet prebacite težinu tijela prema naprijed, a nogu podvučete ispod tijela, tako da koljeno, primjerice desne noge, prislonite na lakat lijeve ruke.

Napravite po tri serije svakom nogom i osjetit ćete ne samo zatezanje u području trbuha nego i mišića gotovo cijelog tijela, od ramena do guze i listova.

 

 

Pročitajte više