Na fit izgled najviše utječe stanje vašeg uma - a ovo su savjeti koje morate pročitati!

Foto: 123rf/Pinterest

KIMBERLY Snyder jedna je od najpoznatijih kraljica detoksa, nutricionistica za vaš um, tijelo i dušu i jedna od najzaslužnijih što cijeli Hollywood uživa u svom izgledu ispijajući njen Glowing Green Smoothie, no kako sama često kaže, ništa ne vrijede ni zdrava hrana ni vježba, ako u glavi niste spremni postati i ostati fit!

U svojoj najnovijoj knjizi The Beauty Detox Power koncentrirana je upravo na emocionalno stanje duha koje se mora postići želite li doista biti fit. Mnogi ljudi, posebno mlađe populacije, imaju iznimno nezdrave i loše navike kada se pokušavaju riješiti viška kilograma i dovesti svoju figuru u top formu, samo zato što su zaluđeni posve krivim stvarima. Ali, ako poslušate njen savjet, kilogrami će se topiti još brže, a vi ćete biti sretni i zadovoljni. Barem ona tako obećava!



Vaša nova misija - zaustavite sve negativne misli! "Možda se to čini stereotipno i nerealno, ali čak je i znanost potvrdila da nas negativne misli odvlače od pozitivnih uspjeha u bilo kojoj sferi života. Tip-top forma ne ovisi samo o gubitku kilograma i napornom vježbanju.

U stvari, istraživanja su pokazala da vaše misli mogu itekako utjecati na širinu vašeg struka. Pritom ističe jednu studiju koju su radili istraživači s Harvarda, u kojoj su sudjelovale 84 žene. Polovici njih tijekom provođenja njihovog programa mršavljenja svakodnevno su pokazivani rezultati njihovog rada, što je mnogima bilo prilično motivirajuće. Druga polovica radila je svoje vježbe, pridržavala se svojih planova prehrane bez da ih je itko mjerio, vagao i pokazivao im rezultate.

Nakon mjesec dana, istraživači su otkrili da je grupa žena koje su znale za svakodnevne rezultate, koje su mogle vidjeti rezultate svog rada i koje su hvalili radi toga - one su doista izgubile puno više od grupe žena koje nisu bile opterećene rezultatima, ali su, bez obzira na sve, istaknula je to većina njih, razmišljali da će im se nakon dijete i vježbe jo-jo efektom sigurno vratiti sve što su skinule.

Dakle, njihove negativne misli doista su jako utjecale na njihov rad, odnosno, zaista su izgubile puno manje centimetara u struku.

Zaključak: Volite sebe i svoje tijelo, mislite pozitivno, ne opterećujte se negativnim efektima i svakodnevno pratite svoj napredak. I naravno, ponosite se njime. Tako će efekt biti još bolji i brži.

Pročitajte više