Najslađa motivacija: Četverogodišnjakinja postala mamina "osobna trenerica"

BUDUĆI da su u mnogim državama teretane još uvijek zatvorene, mnogi pokušavaju ostati aktivni kod kuće. No nije čudno ako vam nakon nekog vremena motivacija počne slabjeti.

Jedna mama s Floride inspiraciju za redovito vježbanje pronalazi u svojoj četverogodišnjoj kćeri Kynsley koja se nedavno imenovala maminom osobnom trenericom, piše Today. Osim što je nevjerojatno slatka, istovremeno je i poprilično oštra pa ne tolerira zabušavanje.

"Dakle, prije nekoliko tjedana objasnila sam svojoj četverogodišnjakinji koliko mi je teško ponekad vježbati. Ponudila mi se kao trenerica kako bi me mogla motivirati. Moram reći da je dijete od riječi", napisala je mama u opisu nekoliko videa koje je objavila na svom Instagramu.

U prvom videu mala Kynsley vozi bicikl dok mama trči pokraj nje.

"Možeš to! Nastavi dobro vježbati i nikada nemoj prestati. Nikada, nikada ne prestaj trčati", viče djevojčica dok se vozi na biciklu.

U jednom videu se čuje kako djevojčica objašnjava mami da je voli te joj poručuje da svejedno mora nastaviti trenirati. Njezini motivacijski komentari osvojili su srca mnogih,

Pročitajte više