Ova žena je skinula 60 kila, a nije se odrekla pizze: Birala sam zdravije alternative

Screenshot: Instagram

Mayra Wendolyne iz Kalifornije u svojoj je najtežoj fazi imala 142 kilograma. Početkom 2000-ih započela je svoj put mršavljenja i danas ponosno nosi svojih 85 kilograma.

"Cijelo sam djetinjstvo vodila borbu s prekomjernom tjelesnom težinom, a prekretnica je bio dan nakon proslave mog 16. rođendana. Šokirala sam se kad sam razvila fotografije i vidjela kako izgledam. Nisam se mogla prepoznati. Tog dana sam se upisala u teretanu", ispričala je.

Mayra je počela predano trenirati, ali se okrenula i zdravijim alternativama hrane koju voli.

"Voljela sam žitarice, pa sam pronašla opciju s niskim udjelom ugljikohidrata. Radila sam obilne salate pune proteina koje bi me držale sitom. Priznajem, vježbanje mi nije bilo ugodno, ali s vremenom je postalo dio moje rutine", objasnila je.

@lowcarblove Replying to @user68390470405775 Here you go! #weightlosstransformation #keto #lowcarbdiet #ketotransformation ♬ original sound - Mayra Wendolyne

Danas trenira barem četiri puta tjedno i obožava osjećaj koji je obuzme nakon vježbanja. I dalje slijedi režim prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata, a obroke koje konzumira prilagodila je cijeloj obitelji.

"Zamjena tjestenine brokulom i cvjetačom bila je velika promjena. Tako i dalje uživam u tjestenini, a zapravo je ne jedem", nastavlja.

Mayra je danas i influencerica, poznatija kao Low Carb Love. Na Instagramu, TikToku i YouTubeu dijeli svoje omiljene recepte. Najpopularniji su oni za piletinu Alfredo, pizzu s korom bez ugljikohidrata i pecivo s cimetom bez glutena.

@lowcarblove I LOST OVER 100 POUNDS EATING MEALS LIKE THIS! #lowcarbrecipes #keto #casserole #easyrecipes #lunchideas #mealprep ♬ original sound - Mayra Wendolyne

"Inspiraciju su mi pružili keto influenceri. Drago mi je što mi se javljaju ljudi koji se bore s viškom kilograma i što im mogu pomoći savjetima temeljenima na vlastitom iskustvu. Krajnji cilj mi je osnažiti žene diljem svijeta da postanu najbolja verzija sebe, bilo kroz gubitak težine, povećanje samopouzdanja ili jačanje obiteljskih veza. Smršavite za sebe i samo za sebe. Ako to radite za druge ljude, bit će teško održati gubitak kilograma", poručila je.

Pročitajte više