Ovog frajera zbog masivnih mišića zovu korejski Hulk

JE-YONG Ha postao je senzacija. U svom tijelu utjelovljuje nekoliko junaka, a nadimak koji je zaradio zbog svojih nevjerojatnih mišića je korejski Hulk. 

Počeo je trenirati prije 14 godina. Krenuo je s dizanjem utega i počeo sudjelovati u natjecanjima obaranja ruku. Tako je osvojio i titulu državnog prvaka. Sanjao je da će jednog dana postati svjetski prvak. 

Državnim prvakom proglašen je u nekoliko kategorija: bench press (270 kg), mrtvo dizanje (340 kg) i čučanj (320 kg). Ujedno je riječ i o nacionalnim rekordima u toj zemlji.

U intervjuu za GQ, koji je dao prije par godina, otkrio je da mu je promjer bicepsa 56 centimetara. U teretani je svaki dan. Jede puno pizze, hamburgera i tjestenine. Najviše voli okus češnjaka, ginsenga, kamenica, kavijara i tartufa te smatra da ta hrana čini njegovo tijelo zdravijim.

"Isprobajte nove stvari. Tako ćete pronaći ono što vam najviše odgovara. A onda ih možete prilagoditi svom stilu. Ali najvažnije je samopouzdanje. Ono vas čini elegantnima", savjetuje drugima.

Pročitajte više