Pjevačica zabrinula izgledom: Tvrdi da je skinula 45 kila, ljudi je ne prepoznaju

NAKON što je prije tri godine rodila treće dijete pjevačica Jessica Simpson krenula je na put mršavljenja. U rujnu je objavila da je od 2019. skinula 45 kilograma, a sada je objavila video u kojem je pokazala kako je uredila sobu svog najmlađeg djeteta i natjerala mnoge da se zapitaju što joj se dogodilo.

Naime, 42-godišnjakinja je vidno mršavija, što je mnoge njezine obožavatelje zabrinulo pa su je zasuli komentarima.

"Ovdje nešto nije u redu", "Što joj je s licem? Jedva govori", "Je li ona dobro?", "Izgleda bolesno", "Ako ima poremećaj prehrane, nije njezina krivica jer su je svi ismijavali zbog debljanja u trudnoći", pisali su neki.

Jessicin trener Harley Pasternak prethodno je otkrio kako je ona postigla svoje kondicijske ciljeve. Slijedila je Pasternakov plan prehrane za resetiranje tijela, koji je uključivao tri obroka dnevno (uz međuobroke) bogata proteinima, vlaknima i mastima. Također, ona ne pije alkohol.

Dnevno je pravila oko 14 tisuća koraka, a tri puta tjedno je odrađivala i treninge. Prema Pasternaku, ti treninzi su uključivali pet do deset minuta kardio zagrijavanja te 20 do 30 minuta treninga otpora i fleksibilnosti, nakon čega je slijedilo pet do 10 minuta kardio hlađenja. Osim toga, posvetila se i vožnji bicikla, kao i prakticiranju joge. 

Pročitajte više